Oriëntatie en kennismaking - Christelijke Basisschool "De Schakel"

Aanmelden leerlingen
Bent u geïnteresseerd in de Schakel? Voelt u dan zeker vrij om contact met ons op te nemen! Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor:

U kunt een gesprek aanvragen met onze locatiedirecteur, Ingeborg van Reenen- van Staveren. Dit kan via een e-mail naar directie@cbsschakel.nl of telefonisch door de school te bellen op 0345-581724. Tijdens dit gesprek zult u meer over de school, de onderwijskundige visie en de organisatie te weten komen. Daarnaast kunt u uiteraard al uw vragen neerleggen. Na het gesprek wordt er aan de hand van een rondleiding kennis gemaakt met de leerkrachten en de kinderen. Hierdoor krijgt u een indruk van de sfeer op onze school.
2.Ieder schooljaar is er in januari een open ochtend/avond. Dit jaar zal deze op woensdag 31 januari 2018 plaatsvinden. Op deze dag kunnen ouders die zich oriënteren op een basisschool vrij bij ons binnen lopen. Dit om op een laagdrempelige manier sfeer te proeven. ’s  Ochtends is er, van 9.00-12.00 uur, tevens een inloopmoment voor de ouders van de kinderen van onze school. Wij willen u op deze wijze gelegenheid bieden om ouders van onze school te ontmoeten en mede door hen meer te weten te komen over De Schakel. ’s Avonds zullen de locatiedirecteur en een aantal leerkrachten, van 19.00 uur tot 20.00 uur aanwezig zijn om u rond te leiden.
U bent van harte welkom!
Bij het kopje downloads kunt u het digitale aanmeldingsformulier en de verklaring ouderbijdrage/grondslag bekijken en indien gewenst downloaden.