Overblijven - Christelijke Basisschool "De Schakel"

De School

Op onze school is een goede overblijfvoorziening. Vaste overblijfkrachten zorgen voor een goed en gezellig overblijfuur. Dit alles wordt gecoördineerd door de overblijfcoördinator.

Als de school uitgaat, gaan de kinderen die overblijven eerst even naar buiten voor de nodige beweging. Na een kwartier gaan ze naar binnen om te eten en drinken. Om kinderen
persoonlijke aandacht te geven, hebben we drie overblijfgroepen naar leeftijd ingedeeld. Na het eten is er tijd om te spelen op het schoolplein onder toezicht van de overblijfouders.

De kinderen kunnen incidenteel overblijven of met een abonnement. Meer informatie kunt u vinden in de schoolgids onder het kopje Overblijven, waarbij op pagina 57 de tarieven worden vermeld. De overblijfdagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op vrijdag is het alleen voor de groepen 5 t/m 8, omdat de andere groepen dan vrij zijn.